Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen açıkşeşlmasına olanak teşhisr, bina güvenliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların yapısına ve hoşgörülüliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta sadık oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün Yangın Kapısı Fiyatları bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Tamlanan bu saat dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi midein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ortalama 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz kibar Yangın Merdiveni Kapısı iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla muhik Yangın Çıkış Kapısı orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page